RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Інтерпайп спростував звинувачення у співпраці з РФ

новини компаній

Українська промислова компанія Інтерпайп спростовує неправдиву інформацію, поширену в ЗМІ, щодо співпраці із російською федерацією.

Як підкреслюється у повідомленні компанії, патріотична позиція Інтерпайп завжди була подразником для рф. Так, ще у 2019 році російська федерація запровадила ембарго на продукцію компанії та внесла її керівництво до санкційних списків.

"Інтерпайп ні за яких умов та у жодному форматі не працює на ринку рф. Серія публікацій в ангажованих та недобросовісних ЗМІ на цю тему є недостовірною та ініційована недоброчесними конкурентами з метою завдання шкоди діловій репутації компанії, як провідного національного виробника сталевих труб та залізничної продукції", - заявляє компанія.

В компанії підкреслили, що з самого початку повномасштабної агресії рф допомагають утримувати економічну стабільність країни: "Наші заводи, особливо у Нікополі, працюють в умовах постійних артилерійських обстрілів з боку рашистів. Компанія стабільно виплачує заробітну плату всім співробітникам. Інтерпайп надає системну допомогу Збройним Силам України, медикам та цивільним. Зараз майже 1 тис. наших працівників служить у лавах ЗСУ та Територіальної оборони".

Наразі продукція Інтерпайп експортується на світові ринки Євросоюзу, США, країн Близького сходу. Компанія є постачальником продукції світовим лідерам нафтогазової галузі та машинобудування: ThyssenKrupp, Liebherr, ADNOC, Qatar Petroleum, Alstom, Siemens, VTG, Deutsche Bahn, тощо. Також Інтерпайп є багаторічним надійним партнером нафтогазової галузі України.

Інтерпайп – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 року Інтерпайп реалізував 384 тис. т трубної продукції та 87 тис. т залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В Інтерпайп працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.