RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Зобов'язання були виконані: у ДТЕК висловили незгоду з рішенням суду у справі "СК Фамільний дім"

ДТЕК Одеські електромережі стверджує, що виконав свої зобов'язання щодо забезпечення безперебійним електропостачанням ТОВ "СК Фамільний дім" згідно з чинним законодавством. Компанія заявляє, що виконала всі технічні заходи для підключення ЖК "Малинки" за постійною схемою та уклала договір на розподіл електроенергії за тарифом для населення з замовником у 2021 році.

Компанія висловлює незгоду з рішенням Господарського суду Одеської області про невиконання зобов'язань перед замовником і повернення коштів та планує його оскаржувати в Апеляційному адміністративному суді.

За словами представників компанії, оператор системи розподілу не має підстав для повернення коштів ТОВ "СК Фамільний дім", оскільки виконав всі зобов'язання перед забудовником та мешканцями ЖК згідно з договором про приєднання.

ДТЕК Одеські електромережі уклав договір на розподіл електроенергії, що дає змогу сплачувати мешканцям будинків за побутовим тарифом, ще у 2021. Компанія зазначає, що здійснила всі технічні заходи, потрібні для підключення ЖК "Малинки" за постійною схемою.

Компанія висловила засудження стосовно дій забудовника, "що намагається викривити факти задля того, аби компенсувати собі вартість приєднання".

ДТЕК Одеські електромережі готовий надавати всі необхідні пояснення та документи в суді та і надалі відстоювати честь компанії правовим способом.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор в енергетичний сектор України, компанії групи займаються видобутком вугілля та природного газу, виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародному ринках, розподіляють та постачають електроенергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій. У компанії працює майже 60 тисяч співробітників.

З початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 800 млн грн на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу. Компанія безкоштовно забезпечила електроенергією військових, лікарні та об'єкти критичної інфраструктури в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях на майже 350 млн грн. Група ДТЕК відновила електропостачання для майже 7 млн споживачів у регіонах, постраждалих від бойових дій. 100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.