RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Можливості замість бар'єрів: у SOCAR розповіли про свою програму турботи про клієнтів

Внесення позитивних змін у суспільство та турботу про українців у компанії SOCAR називають своїми пріоритетами, тому компанія впровадила для персоналу серії тренінгів про ментальне здоров'я та стандарти спілкування з ветеранами, людьми з інвалідністю, тими, хто пройшов полон або окупацію.

Безбар'єрне обслуговування, як зазначають у SOCAR, - це також про принцип людиноорієнтованності, здатність адаптуватися до різноманітності потреб та забезпечувати всі групи населення рівними можливостями.

Компанія SOCAR першою в Україні задовго до повномасштабного вторгнення РФ, почала впроваджувати інклюзивність у мережі АЗК. Клієнту тут не потрібна допомога, якщо він хоче скористатися вбиральнею або придбати каву.

Також SOCAR працевлаштовує людей з інвалідністю, заохочуючи їхнє кар'єрне зростання. У компанії зазначають, що для них вік, стать, стан здоров'я, сімейний стан, наявність досвіду під час прийому на роботу не мають значення, а значення має лише бажання розвиватися та бути частиною згуртованої команди, де керівником може бути амбіційна жінка і за сумісництвом – мама трирічної дитини.

Усі комплекси мережі АЗК SOCAR інклюзивно обладнані – мають пандуси, розсувні двері, спеціально обладнані вбиральні, пеленальні столики, дитячі куточки, дитяче меню, аптечки з розширеним переліком спеціальних засобів та прилади для вимірювання артеріального тиску. Інклюзивність – це турбота про всіх і кожного: про людей з інвалідністю, старших людей, батьків, які вирушили в дорогу з маленькими дітьми.

Будь-який АЗК SOCAR – це цілий хаб послуг. На АЗК SOCAR поєднуються три складових – високий сервіс, толерантність та безбар'єрність. Бізнес-майданчики для проведення зустрічей, маркети, повноцінні ресторани, безконтактна оплата SOCARPay, безкоштовний Wi-Fi, телефон, зарядки для смартфонів та ще багато іншого є у кожному АЗК мережі.Є можливість замовити їжу, напої або продукти онлайн в застосунку SOCAR – співробітник АЗК винесе замовлення, а клієнт зможе розрахуватися за допомогою виносного безконтактного терміналу, не виходячи з авто.

Нагадаємо, мережа SOCAR Energy Ukraine представлена в 11 областях, де клієнти можуть скористатися послугами 57 АЗК зі зручною та інклюзивною інфраструктурою.