RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У київському постачальнику електроенергії змінили назву на YASNO і розповіли про плани

Постачальник електроенергії "Київські енергетичні послуги" змінила назву на YASNO та заявив про плани підвищити якість обслуговування клієнтів.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Так, YASNO повідомив, що планує запровадити нові сервіси для підвищення енергоефективності та для електромобілів, а центри обслуговування клієнтів перетворити на сучасні енергоофіси.

"Компанія "Київські енергетичні послуги" за останні 10 місяців суттєво покращила обслуговування клієнтів. Час з’єднання по телефону з оператором контакт-центру скоротився у 4 рази, час очікування у центрах обслуговування скоротився у 2 рази. Передати показання лічильників та сплатити за електроенергію через інтернет можна за пару хвилин: через Особистий кабінет на сайті або мобільний додаток для смартфону. Змінюючись на YASNO, ми прагнемо бути ще більш корисними та зрозумілими для клієнтів, і забезпечувати європейський рівень сервісу… Ми спрощуємо процеси обслуговування для економії часу клієнтів, пояснюємо та консультуємо простою мовою. Ставимо за мету, щоб клієнти могли додзвонитися у контакт-центр YASNO менш ніж за 3 хвилини, а очікувати на обслуговування фахівцями при візиті до енергоофісу довелося не більше 15 хвилин", – розповів Віктор Мельников, директор YASNO у Києві.

Після оновлення в енергоофісах YASNOбудуть встановлені термінали самообслуговування для передачі показань лічильника, зона експрес-обслуговування, де можна вирішити типові питання без очікування, дитячий куточок, окремі зони обслуговування приватних клієнтів та підприємств, а також зона продажів додаткових товарів та послуг з енергоефективності.

"У перших трьох енергоофісах ми починаємо обслуговувати клієнтів вже з 7 листопада. На вул. Іллєнка, 31 вже працюють два енергоофіси – окремо для приватних та юридичних клієнтів. Відчинив свої двері для клієнтів енергоофіс на Драгоманова, 40-з. До кінця року відкриємо ще 3 енергоофіси, а до середини 2020 року в Києві їх стане 8", – пообіцяв Мельников.

Рахунки за електроенергію у листопаді будуть оформлені на YASNO. Отримати консультацію або передати показання лічильника можна за звичними номерами.

Більше 50% клієнтів YASNO у Києві для передачі показань лічильника та сплати за електроенергію вже користуються інтернет-сервісами. В особистому кабінеті на новому сайті yasno.com.ua також можна передати показання, сплатити за електроенергію, подивитися історію розрахунків, отримати консультацію. Логін та пароль будуть ті ж, що були на сайті "Київських енергетичних послуг".

При цьому, реквізити для оплати за електроенергію та тарифи не змінилися, а документи переоформляти не потрібно.

Постачальник YASNO буде пропонувати клієнтам енергоефективні набори, сонячні дахи для вироблення електроенергії та можливості заробляти на "зеленому тарифі", системи зберігання енергії (домашні акумулятори), а також зарядні пристрої для електромобілів, які можна встановити вдома або в офісі.