RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

За мить загинуть усі: в США показали "падіння" водневої бомби на Москву

Американські журналісти показали наслідки віртуального скидання водневої бомби на Москву. Якби такий удар стався, він би ніс наслідки для всієї планети.

Модель проекту скидання бомби опублікована на порталі We Are The Mighty. Журналісти відзначають, що потужність віртуальної бомби становила десять тисяч мегатонн

Над створенням мега-зброї працював фізик-теоретик Едвард Теллер, якого називають "батько водневої бомби". Цікаво, що в США відмовилися від ідеї розробки бомби такої потужності, так її застосування спричинило б за собою загибель сотень мільйонів людей.

"Потужні ядерні опади негайно привели б до смертельних рівнів радіації в багатьох країнах і, ймовірно, отруїли б всю Землю", - йдеться в дослідженні.

Експерти кажуть, що бомба такої потужності запросто б спопелила Францію і Німеччину. Удар по Москві відбився б на величезних територіях Західної Європи, а також міг би позначитися і на США.

Помаранчевий і жовтий овали показують поширення радіоактивних опадів після віртуального удару по Москві.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп дав згоду на зустріч лідерів країн "ядерної п'ятірки" (РФ, США, Великобританія, Франція, Китай).