RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Українська бронетехніка" завершила випробування нової партії мінометів для ЗСУ

"Українська бронетехніка" завершила приймально-здавальні випробування чергової партії 120 мм мінометів для потреб Збройних Сил України. Випробування для контролю якості проходить кожен міномет, який передається у війська.

Про це зазначили у Facebook підприємства.

"На цих випробуваннях ми відстріляли останні зразки продукції і тим самим завершили один з поточних контрактів з Міноборони. Продовжуємо виробляти міномети різних калібрів та поставляємо їх практично всім силовим відомствам. Сьогодні особисто перевіряв безпечність стрільби та вкидав 120 мм мінометні постріли на повному заряді у ствол нашого міномету", - розповів генеральний директор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас.

Міномети виробництва "Українська бронетехніка" вже стоять на озброєнні найрізноманітніших підрозділів Сил Оборони України – ЗСУ, ТРО, ССО, Нацполіції, СБУ.

"Ми успішно провели релокацію виробництва та вийшли на високі показники виробництва мінометів. Компанія працює над тим, аби мінометів 60 мм, 82 мм та 120 мм у війську було більше", - запевнив Владислав Бельбас.