RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Іноваційний процесор та "розумні" камери: Xiaomi представила новий бюджетний смартфон Mi A3

новини компаній

Глобальний лідер у галузі технологій — компанія Xiaomi представила смартфон Mi A3 за ціною 5999 гривень.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Смартфон має потрійну 48-мегапіксельну камеру, сенсор відбитків пальців, що вбудовано в екран, голографічне покриття та потужний акумулятор на 4030 мАг. Він є одним з перших пристроїв у світі, що оснащено мобільним процесором Qualcomm Snapdragon 665.

"Наша серія смартфонів на Android One, що складалась з моделей Mi A1 та Mi A2 завжди була надзвичайно успішною з погляду величезної популярності та виняткової репутації", — зазначив Анджей Гладкі, телеком-директор Xiaomi Technology в країнах центральної та східної Європи.

"Ми впевнені, що Mi A3 продовжуватиме традицію перевершувати очікування наших користувачів та забезпечить дивовижний досвід Android за чесною ціною", — додав Нікіта Лавреньов, менеджер проекту "Мі", група компаній "АЛЛО".

Камера Mi A3 має велику 1/2-дюймову матрицю для регулярної фотозйомки із надвисокою роздільною здатністю. Інтелектуальні можливості автоматично виявляють велику кількість об’єктів у кадрі і пропонують користувачеві активувати додаткову 8-мегапіксельну камеру з надшироким кутом огляду. Також вбудована система інтелектуального визначення сценаріїв автоматично застосовує налаштування камери.

Фронтальна селфі-камера Mi A3 використовує 32-мегапіксельну матрицю і також обладнана штучним інтелектом. Функція панорамних селфі дозволяє знімати групові зображення без необхідності перемикання на головну камеру. Також передбачена функція "спуск затвора долонею", що виключає можливість тремтіння камери від натискання кнопки — достатньо показати на камеру розкриту долоню, щоб увімкнути відлік часу до створення автопортрету.

Смартфон має великий 6.088-дюймовий дисплей AMOLED, він пропонує більш яскраві та більш глибокі чорні кольори. Mi A3 має вдосконалений сенсор відбитків пальців, вбудований в дисплей.

Пристрій має вагу 173.8г та товщину 8.475 мм, в нього вбудована аудіосистема та 3.5-мм роз’єм для навушників.

Для споживачів смартфон доступний у трьох варіантах кольору: "Наче Сірий", "Не просто Блакитний" та "Більш ніж Білий".

Mi A3 використовує платформу Android One та працює на останній версії операційної системи Android 9 Pie. Mi A3 надходить у продаж у двох варіантах, 4/64 ГБ та 4/128 ГБ за цінами, відповідно, 5999 і 6999 гривень.

Смартфон можна придбати на сайті allo.ua та в роздрібній мережі магазинів АЛЛО.

Також був представлений смартфон Redmi 7A, що є оновленням Redmi 6A. Він має більш потужний процесор Qualcomm SnapdragonTM 439, акумулятор на 4000 мАг. Пристрій доступний для продажу на сайті allo.ua, в роздрібній мережі магазинів АЛЛО за ціною 2999 гривень за версію 2/16 ГБ та 3299 гривень — за 2/32 ГБ.

В ході презентації був представлений Mi Smart Band 4, що отримає офіційну підтримку української мови в серпні. Він постачається з кольоровим AMOLED-дисплеєм і дозволяє користувачам переглядати статистику фітнес-вправ, повідомлення та сповіщення. Має ємність акумулятору135 мА-г і здатен функціонувати до 20 днів на одному заряді. У браслеті з'явився режим плавання. Автоматично блокується після зняття. Доступний для продажу за ціною 1299 гривень.

Представлені Mi True Wireless Earphones та Mi True Wireless Earbuds– навушники, що мають бездротову конструкцію. Вони пропонують до 10-12 годин безперервного відтворення музики. Відтворення автоматично зупиняється, коли один з навушників виймається з вуха. Також працюють для відповіді на дзвінки.Доступні для продажу за цінами відповідно 2499 та 1499 гривень.

Mi Handheld Vacuum Cleaner – бездротовий пилосмок працює без зарядки до 30 хвилин, а потужності всмоктування складають до 100 Вт. Також вбудована 5-ступенева система очистки, що включає 9-циклонний та HEPA-фільтр. Він буде доступним в Україні з вересня 2019 р. за ціною 7499 гривень.