RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Україні запустився сервіс Apple TV +: що це і скільки коштує

У п'ятницю, 1 листопада, в 107 країнах світу, включно з Україною, американська компанія Apple запустила стрімінговій сервіс Apple TV + для перегляду телешоу і серіалів.

Інформація про це з'явилася на офіційному сайті компанії.

Apple TV + - це сервіс підписки з повністю оригінальним контентом. На платформі представлені дев'ять телешоу, в тому числі серіали "Ранкове шоу" з Різ Уізерспун, Дженніфер Еністон і Стівом Кареллом, "Бачити" з Джейсоном Момоа, "Заради всього людства", "Дікінсон" та інші.

Серіали виходять англійською мовою, але також доступні озвучення французькою, німецькою, італійською, японською, португальською, іспанською та деякими іншими мовами. Передбачена можливість увымкнути субтитри, зокрема, російською та українською мовами.

Вартість передплати 4,99 долара в місяць з доступом для шести членів сім'ї.

Стрімінговій сервіс доступний в додатку Apple TV на iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac і інших платформах, а також на сайті tv.apple.com. Додаток Apple TV можна знайти на деяких моделях телевізорів Samsung Smart TV.

Як повідомляв "Апостроф", раніше компанія Apple анонсувала надходження у продаж нової версії навушників AirPods, що володіють функцією шумозаглушення