RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Якісно, надійно та вчасно: у "Stolitsa Group" розповіли про вже готові та майбутні проєкти

новини компаній

"Stolitsa Group" є лідером на українському ринку нерухомості, компанія будує великі житлові комплекси з власною інфраструктурою і особливою естетикою. Кожен об’єкт, як зазначають в компанії, створюють клопіткою працею, застосовуючи європейський підхід та якісні матеріали. Компанія показує позитивні темпи будівництва та реалізації проєктів, і кризовий 2020 рік не став винятком.

Про це повідомили "Апострофу" у пресслужбі компанії.

Лише за 2020 "Stolitsa Group" ввела в експлуатацію 14 будинків у наступних житлових комплексах:

7 будинків у ЖК "Ліпінка";

2 будинки у ЖК "Галактика" (вбудовані дитячі садочки);

3 будинки у ЖК "Варшавський" (закрита прозора огорожа, окрема будівля для оренди під бізнес);

2 будинки у ЖК "Севен" та дитячий садочок в одному із них.

Житлові комплекси "Stolitsa Group" - це сучасні, масштабні та просторові рішення, в них є закрита територія, індивідуальне опалення, парковки, зручна транспортна розв’язка, енергоощадні системи тощо. Також передбачається комерційна нерухомість: супермаркети, торгові центри, спортзали, ресторани, школи та садочки.

"Ми будуємо великі житлові комплекси, дотримуючись єдиного стилю при проєктуванні. Намагаємося закінчувати будівництво згідно з планами, навіть раніше. Однак на етапі отримання сертифікату інколи можуть виникати затримки через бюрократичну складову в державних органах, які видають ці документи", - каже Едуард Соколовський, генеральний директор "Stolitsa Group".

У цьому році розпочали продаж квартир у черговому, восьмому будинку ЖК "Варшавський Плюс". Більш як 400 квартир були розкуплені інвесторами за декілька днів.

"У нас завжди черги, коли повідомляємо про старт продажу. Упродовж декількох днів усі квартири продаються", - розповідає Анастасія Тамбовська, менеджер відділу продажу.

Ввести будинок в експлуатацію планують вже у першому кварталі 2022 року. Всього у ЖК "Варшавський Плюс" заплановано побудувати 10 висоток.

На швидкість зведення будинку впливає чимало факторів, наприклад, температурний режим для певних видів робіт; огляд будівлі спеціальною комісією; під'єднання до мереж і безпосередньо паперова тяганина, зазначили в компанії. Саме останній пункт може гальмувати процес здачі об’єкту - на етапі отримання сертифікату готовності. Документ видає Державна архітектурно-будівельна інспекція.