RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​В Україну зайде європейський автобусний лоукостер

На український ринок має намір вийти французький автобусний лоукост-перевізник BlaBlaBus.

Про це заявив співзасновник і гендиректор онлайн-сервісу пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar Ніколя Брюссон в інтерв'ю виданню "Октобус.Журнал".

Сервіс BlaBlaCar є засновником BlaBlaBus.

"Наш перший автобусний рейс BlaBlaBus вже запущений в Німеччині. Ми плануємо поєднати нашими рейсами 60 міст по всій Німеччині і Бенілюксу протягом першого року роботи. Потім ми розширимо охоплення BlaBlaBus на всю Європу. На наших неєвропейських ринках, де ми вже почали підключати професійних автобусних перевізників до своєї платформі, ми також подвоїмо наші зусилля в цьому напрямку, з упором на Росію, Україну і Латинську Америку ", - сказав Брюссон.

За його словами, сервіс BlaBlaBus допоможе скоротити кількість автомобілів на дорогах, а також знизити вартість поїздок.

"У контексті невідкладної боротьби з глобальним потеплінням, наш" ворог "- порожня машина на трасі, і зараз у нашої команди повно мотивації впоратися з цією проблемою. Раніше ми боролися з безглуздою тратою ресурсів, заповнюючи порожні автомобілі. Тепер, крім цього, ми пропонуємо автобуси в якості альтернативи. Автобусам належить зіграти істотну роль в скороченні кількості автомобілів на дорогах, зменшення викидів CO2 і зниження вартості поїздок ", - зазначив співзасновник BlaBlaCar.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російська автобусна компанія "Транс Лайн" подала позов до Арбітражного суду Москви з вимогою заборонити на території РФ сервіс BlaBlaCar.