RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​СБУ замовила спецавто на мільйони гривень

Військова частина Е6117 (СБУ, спецпідрозділ "Альфа") 11 липня за результатами тендеру замовила дочірньому підприємству "Автотрейдинг-Центр" легкові автомобілі спеціалізованого призначення на базі Skoda Kodiaq на загальну суму 4,6 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані в системі "Прозорро".

Згідно з умовами договору, фірма поставить чотири позашляховика Skoda Kodiaq по 1,15 млн грн за штуку.

Кожен автомобіль буде мати автоматичну коробку передач, двозонний клімат-контроль, обігрів передніх сидінь, подушки безпеки захисту голови, бічні подушки безпеки спереду, а з додаткового обладнання: сталевий захист двигуна, фаркоп, сигнально-гучномовний пристрій потужністю не менше100 Вт, вбудовані передні спеціальні світлові сигнали синього кольору 12V (4 шт.), комплект зимових шин.

Як зазначає видання, ціни на Skoda Kodiaq в комплектації, подібної до тієї, яку придбала військова частина, без додаткового обладнання, стартують від 870 тис. Грн.

На торгах конкурентами ДП "Автотрейдінг-Центр" були ТОВ "Форвард автоцентр" Івана Ільтьо та ТОВ "Талісман" Віталія Гордієнко. Їх пропозиції були вище - на 1 тис. І на 6 тис. Грн відповідно.

Бенефіціаром дочірнього підприємства "Автотрейдинг-Центр" є Олег Боярин.

Як повідомляв "Апостроф", Друг глави Офісу президента Андрія Богдана Андрій Вавриш, який колись був чиновником Київської міськдержадміністрації, а зараз є керівником групи будівельних компаній Saga Development, попався на афері, пов'язаній з будівництвом житлового комплексу "Рибальський".