RU  UA

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії зловтішаються з приводу торгових втрат України

У Росії з захопленням відреагували на слова заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, торгового представника України Наталії Микольської про значні втрати країни через торгову війну з РФ.

Микольська сказала про це в інтерв'ю "Апострофу".

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна прокоментували слова представника України на сайті РІА Новини.

"Що тут сказати. Це результати дурної політики Києва. Нехай пожинають її плоди", "Погано, що знову під удар потрапляють звичайні люди. І у нас і в Україні", "Треба було вище скакати на Майдані....", "Мені шкода, що ці заходи були прийняті так пізно і так мало", "Цікаво, а що зроблять жителі України ( і українці в тому числі) в кінці кінців з тими, хто все це накоїв? Як же так?", "А де ж ваш новий Шовковий шлях через два моря - Чорне і Каспій? Невже даремно рили Чорне?", "По-моєму, втрат має бути більше. Ми напевно, тільки двигунів закуповували на 1-1,5 млрд., транзит газу знизився і пільги скасували - ще мінімум 500 млн. А якщо ввести візи і вигнати гастарбайтерів Україна втратить не менше 3 млрд", - кепкують росіяни в коментарях.

Про те, яку компенсацію отримає Україна читайте в матеріалі "Апострофа": Україна через Росію отримає нові торговельні преференції від ЄС.