RU  UA

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Тимошенко розповіла, як реанімувати економіку України

В Україні у найближчі роки необхідно суттєво покращити стан економіки задля того, щоб люди не покинули країну, поїхавши на заробітки у Європу.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", про це в Надвірній на Івано-Франківщині заявила Юлія Тимошенко.

Зокрема, вона зауважила, що в разі перемоги на виборах планує за наступні п'ять років збільшити рівень доходів громадян до рівня сусідньої Польщі, що становить близько 1000 долларів середньої зарплати.

Вона додала, що покращивши рівень життя українців влада забезпечить і благополуччя економіки.

"Якщо доходи людей будуть нижчі за середні по Європі, у нас через п'ять років не буде ні народу, ні економіки", - підкреслила вона.

Вона пояснила, що українські підприємці зможуть забезпечити країну якісними товарами, якщо люди матимуть високий дохід, що забезпечуватиме купівельну спроможність. На її думку, це призведе до того, що українці самі стануть найбільшими інвесторами в розвиток економіки.

Саме задля цього соціальна доктрина Нового курсу Тимошенко ставить за мету досягти за п'ять років принаймні рівня Польщі.

Політик також зауважила, якщо на ринкових засадах зміцнювати гривню, то поступово в гривневому обчисленні зросте й рівень життя людей і у валютному обчисленні зросте ВВП України.