RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Суд відклав розгляд позову Коломойського щодо "ПриватБанку": названо нову дату

Господарський суд Києва оголосив перерву до 1 жовтня в процесі розгляду по суті позову колишніх акціонерів "ПриватБанку" Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd. про визнання недійсним договору купівлі-продажу цього банку від 21 грудня 2016 року, між Мінфіном і колишніми власниками фінустанови. Наступне засідання призначене на 14:00 1 жовтня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, Господарський суд Києва сьогодні, 24 вересня, розпочав розгляд позову екс-акціонерів "ПриватБанку" Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd про визнання недійсним договору купівлі-продажу цього банку від 21 грудня 2016 року. Засідання суду почалося о 10:30 і проходило в закритому режимі.

Нагадаємо, Шостий апеляційний адміністративний суду 13 травня відхилив апеляційну скаргу Національного банку України (НБУ) на рішення Окружного адміністративного суду Києва від 2 березня 2018 року, яким за позовом колишнього акціонера "ПриватБанку" кіпрської компанії Triantal Investments Ltd було скасовано розпорядження НБУ про проведення інспекційної перевірки в "ПриватБанку" напередодні його виведення з ринку.

Раніше власниками Triantal Investments Ltd через Fransiano Investments Ltd були Геннадій Боголюбов, Ігор Коломойський і Олексій Мартинов. Частка Боголюбова і Коломойського становили по 49,9% в статутному капіталі Fransiano Investments Ltd, Мартинова - 0,2%.

Як повідомляв "Апостроф", господарський суд Києва 24 вересня планував почати розгляд по суті позову екс-акціонерів "ПриватБанку" (Київ) Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd. про визнання недійсним договору купівлі-продажу цього банку від 21 грудня 2016 року, між Мінфіном і особами, що були на той момент його акціонерами.