RU  UA

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Альфа-Банк Україна визнали кращим роздрібним і ощадним банком країни

На конференції VI Legal Banking Forum Альфа-Банк Україна відзначений трьома нагородами в рейтингу "Банки 2020 року" за версією інформаційного агентства "Фінансовий клуб".

Про це повідомляє видання "Мінфін".

Так, Альфа-Банк Україна переміг у номінаціях "Роздрібний банк", "Ощадний банк для населення" і "Ощадний банк для бізнесу".

Редакція "Фінансового клубу" вручила нагороди кращим банкам 2020 року в семи номінаціях в кожній з п'яти категорій банків. Альфа-Банк Україна отримав нагороди в категорії великих банків іноземних банківських груп.

У номінації "Роздрібний банк" Альфа-Банк Україна став переможцем завдяки найбільшому серед банків своєї групи показнику абсолютного приросту гривневих кредитів фізичних осіб за січень-листопад 2019 року, в номінації "Ощадний банк для населення" - за показником абсолютного приросту гривневих поточних рахунків фізичних осіб за січень-листопад 2019 року. Нагороду в номінації "Ощадний банк для бізнесу" Альфа-Банк Україна отримав за найбільший абсолютний приріст гривневих поточних рахунків юридичних осіб за аналогічний період.

У методології визначення кращих банків використовувалися дані звітності банків, які публікує Національний банк України на 1 січня та 1 грудня 2019 року. Ключовими показниками для визначення переможців у різних номінаціях стали динаміка активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, якість кредитних портфелів, прибуток банків, в також динаміка портфеля платіжних карт.