RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Російський журналіст пояснив, чому росіяни йдуть назустріч смерті на Донбасі

Російський журналіст Станіслав Кучер вважає, що росіяни, які їдуть воювати на Донбас, не мають іншого сенсу в житті.

Про це він сказав Ехо Москви.

"Людині потрібен сенс життя. У мене був хлопець з паралельного класу, який в свій час рано одружився, у нього було кілька дітей. Він служив у міліції і в якийсь момент буквально через 2-3 роки після цього у них почалися проблеми з дружиною, проблеми з дітьми, загалом, людина втратила будь-який сенс... І тут одного разу прийшли вербувальники, сказали ось війна в Югославії. Треба за православних братів іти воювати. У людини з'явився сенс життя. Він узяв гвинтівку, записався, пішов. І благополучно в другому бою був убитий. Але він напевно з посмішкою на обличчі помер", - сказав журналіст.

На його думку, аналогічна ситуація зараз на Донбасі.

"Коли хто записується і записувався на Донбас. В Росії. Найчастіше це люди, які взагалі втратили сенс життя. Втратили повне уявлення про те, для чого вони живуть. Зате у них з'явився сенс, заради чого можна померти", - сказав Кучер.

Як повідомляв "Апостроф", в промисловій зоні населеного пункту Авдіївка Донецької області диверсійно-розвідувальною групою бойовиків були вбиті двоє українських військових.

Раніше в мережі з'явилася фотографія загиблого в результаті обстрілу проросійськими бойовиками Авдіївки Донецької області 19-річного хлопця.