RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російський журналіст прийшов в екстаз від скандальних заяв Савченко

Російський журналіст Олександр Невзоров висловив захоплення депутатом Верховної ради Надією Савченко.

Про це він сказав Ехо Москви.

"В особі цієї вертолітниці ми маємо якесь інопланетне сильне тіло, настільки рішуче, настільки незбиране, жорстке, цілеспрямоване і розумне, що ніяких, мабуть, аналогів в сучасній політиці їй немає", - заявив Невзоров.

Журналіст зазначив, що хоча вона виглядає і говорить "колгоспно", вона абсолютно чесна.

"А дівчина-то розгортається, і дівчина виявилася дуже сильною і розумною. Ми-то її хвалили, ми говорили про неї всякі добрі слова, коли вона була в'язнем, коли вона героїчно чудово вела себе у в'язниці, і це було, загалом, багато в чому авансом. Але вона вийшла і виправдала всі очікування", - підкреслив журналіст.

На його думку, заяви Савченко про необхідність просити прощення перед народом Донбасу дуже розумні і це єдиний спосіб повернути цю територію під контроль України.

"І її заклик схилитися перед матерями тих, хто був застрелений на Донбасі з тієї сторони. Адже це ж насправді не відступ, не боягузтво – це неможливо запідозрити. Це реальні кроки, яких українська офіційна влада, велика влада в особі Порошенко, так і не зуміла так і ніколи не зуміє зробити. Савченко реально може повністю перевернути всю картину", - упевнений Невзоров.

Він також висловив захоплення тим, що вона оголосила голодування.

"Це дуже красивий резонансний хід, я просто дивуюся, як цей слон в посудній лавці, Савченко в політиці, ухитрився розгромити і роздробити цю посудну лавку, принаймні в суспільних уявленнях про те, що таке взагалі лавки. В цьому сенсі вона чудова. Плюс вона демонструє непохитність, розум і чесність. Ось ми зараз будемо мати можливість помилуватися на те, як розум, чесність, послідовність і непохитність виглядають в реальній політиці, наскільки вони мало сумісні з нею. Але експеримент блискучий і, з моєї точки зору, дуже цікавий", - сказав Невзоров.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко розповіла, коли може закінчитися війна Росії з Україною.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Кремль вирішив розіграти "карту Савченко" на Донбасі: що стоїть за гучними заявами нардепа і ватажка ДНР.