RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Ажіотаж з декларацією екс-комбата "Айдара": у нардепа дали нові пояснення

У групі депутатів Верховної Ради "Воля народу", куди входить колишній комбат "Айдара" Сергій Мельничук дали додаткові пояснення з приводу дикої цифри в його декларації.

Зокрема, керівник прес-служби групи пояснила "Апострофу", що тільки сам Мельничук може пояснити цю цифру, а з ним зв'язатися поки що не вдається.

"Прокоментувати достовірність даних е-декларації може виключно сам народний депутат. Прес-служба не володіє інформацією про достовірність даних у деклараціях. Прес-служба не виключає, що це може бути технічний збій або помилка, оскільки в останній тиждень сайт е-декларацій працював з неполадками і був перевантажений", - заявила представник "Волі народу".

"Тим не менш, це тільки припущення. Офіційну інформацію і головне мотивацію нардепів при зазначенні тих або інших сум або даних у деклараціях журналісти повинні отримати виключно у самих депутатів. З боку прес-служби, як тільки вдасться зв'язатися з нардепом, забезпечимо офіційний коментар", - додала вона.

Варто при цьому нагадати, що 20 жовтня у ефірі ТБ сам Мельничук заявив, що внесе у декларацію неймовірну цифру доходу, щоб показати недоліки податкової системи України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в "Волі народу" припустили, що Мельничук просто пожартував.