RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Порошенка є своя "сім'я": скандальний нардеп порівняв нинішнього президента з Януковичем

Втеклий депутат Верховної ради Олександр Онищенко розповів про те, хто з людей президента України Петра Порошенка займається питаннями підкупу депутатів і вирішенням питань щодо кандидатур на ключові посади.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

На запитання журналіста "Хто зараз виконує ті функції, які були покладені на вас (підкуп депутатів, вирішення питань)?" Онищенко відповів:

"Правоохоронними органами займається Грановський, енергетичним бізнесом – Кононенко, Березенко, а Пасенюк - фінансами. Найбільш близькі до Порошенко люди".

За словами нардепа, зараз схеми і методи підкупу такі самі, як і при екс-президенті Вікторі Януковичі.

"Усе йде за тими ж схемами. Нічого не відрізняється. У Порошенка вже теж є своя "сім'я", і вона значно гірше, ніж при Януковичі. Розумієте, Янукович давав людям можливість працювати і заробляти. У нього працювала схема 50 на 50. Порошенко ж нікому нічого не дає. У нього завдання – все у всіх забрати, щоб ні в кого грошей не залишилося. І щоб ніхто, не дай Бог, не зміг сформувати якусь опозицію по відношенню до нього. Він страшний параноїк і всього боїться, тому знищує банки, великий і середній бізнес", - заявив нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат Олександр Онищенко на відео заявив, що заплатив 6 мільйонів доларів за свій депутатський мандат.