RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Жебрівський пообіцяв Ахметову проблеми через втручання в політику

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський попередив про неприємні наслідки для акціонера ДТЕК Ріната Ахметова у разі втручання в політику області.

Про це пише "Остров".

На прес-конференції в Краматорську глава області повідомив, що люди власника компанії зробили спроби втручання у створення об'єднаних громад у Добропіллі.

"Не допущу цього всього. Буде те, що на користь людям - наближення адміністративних послуг. Звертаюся до пана Тищенка та головного акціонера – якщо їх співробітниця буде втручатися в політику, вони будуть мати великі проблеми", - заявив Жебрівський.

Також він пообіцяв проблеми меру Добропілля Андрію Аксьонову, який, за словами губернатора, спільно з ДТЕК виступив за створення об'єднаної територіальної громади з адміністративним центром у зазначеному місті.

"Цього не буде. Будуть мати проблеми і Аксьонов, і ДТЕК. Є розмежування: політика, будь ласка, у Верховну Раду, в партію і - вперед, займайтеся політикою. Бізнес в політику не лізе. Це ключове питання... Я дуже прошу акціонера задуматися і звернути увагу на ту розмову, яку неодноразово з ним мали: бізнес-окремо, політика – окремо", - сказав Жебрівський.

Як повідомляв "Апостроф", Жебрівський розповів про роль Ахметова на звільнених територіях Донбасу.