RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Експерт розповів, чому справа по "чорній бухгалтерії" ПР нічим не закінчиться

Історія з амбарною книгою Партії регіонів триває вже майже рік, проте немає впевненості в тому, що розслідування матиме якісь наслідки.

Таку думку в коментарі "Апострофу" висловив політичний експерт Тарас Загородній. За його словами, важливу роль в розслідуванні відіграє той факт, що в справі замішаний американський політтехнолог Пол Манафорт - близький до президента США Дональда Трампа. Манафорт, чиї підписи є в амбарній книзі, заявив, що цей документ був сфальсифікований.

Завгородній зазначає, що через Манафорта справу зупинитися, щоб не псувати відносин з Америкою.

"Цей факт призведе до того, що книга буде вважатися фейковою, адже ми ж не можемо підозрювати, що така серйозна і шанована людина, як радник Трампа може бути причетною до таких брудних справах, як отримання хабара в Україні. Тим більше, що будь-які спроби української сторони проводити розслідування в цьому ключі будуть викликати неоднозначну реакцію. І так злив цієї інформації по Манафорту будуть розцінені адміністрацією і Трампом як допомога Клінтон, за що ми ще й по шапці отримаємо", - розповів експерт.

Більше про те, як йде розслідування у справі "чорної каси" Партії регіонів і чим воно може закінчитися, читайте в матеріалі "Апострофа".