RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Данченко вказав на проблеми зі створенням дата-центру для зберігання держтаємниці

Голова парламентського комітету з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко ("Самопоміч") Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації здатна побудувати дата-центр для зберігання державної таємниці.

Про це він повідомив в інтерв'ю LIGA.net.

Однак Данченко побоюється, що цей дата-центр може стати "стійлом", де зберігається інформація про всіх державних органів. Нардеп підкреслив, що в цьому дата-центрі повинна зберігається лише секретна інформація.

Відповідаючи на коментар журналіста, що кожна нова влада створює власний дата-центр (мається на увазі дата-центр "Парковий") Данченко відповів: "Я абсолютно поділяю цю думку. І більше того, я думаю, що після цієї влади наступна влада буде намагатися теж щось відібрати".

Також він зазначив, що законопроект про використання держорганами хмарних технологій в наступний раз буду виносити на голосування у Верховну Раду ІТ-блоком на початку квітня.

Як повідомляв "Апостроф", Данченко заявляв, що законопроект про хмарне зберігання даних не був прийнятий тому, що він є антикорупційним.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика