RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вибухи в Калинівці: волонтер вказав на загрозу більш масштабних атак

Після теракту в Калинівці Україна буде продовжувати стикатись з численними атаками по всій території.

Про це повідомив волонтер Роман Доник, передає Гордон.

"Ми можемо накрити військові склади бетонними ковпаками, щоб до них ніхто не зміг підібратися, але знайдеться інше місце. У нас маса об'єктів, які становлять потенційну загрозу і в будь-який момент можуть піддатися атаці. У нас є атомні станції, хімічні заводи і так далі", - зазначив волонтер.

Доник також розповів про те, що Україна воює з потужним і добре підготовленим супротивником, який готовий на все для перемоги. Одна українська армія сама по собі не може його зупинити, особливо російських диверсантів. Для успішної боротьби потрібні масштабні реформи і підготовка всіх служб, відповідальних в Україні за безпеку.

"Нам треба вчитися з цим жити і розуміти, що нам уготована доля Ізраїлю, який багато десятиліть веде боротьбу за свою безпеку. Ми не можемо за два роки стартувати до такого рівня, якого Ізраїль досяг за 50 років", - додав він.

Актуальну інформацію про надзвичайну подію в Калинівці читайте в матеріалі "Апострофа": "Вибухи на військових складах в Калинівці: що відомо на даний момент".