RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Мотив недостатній: Максакова відреагувала на підсумки розслідування ГПУ вбивства Вороненкова

Вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова заявила, що у її колишнього цивільного чоловіка Володимира Тюріна не було достатньо підстав для вбивства Вороненкова, про що заявляє ГПУ.

Про це Максакова повідомила в ефірі телеканал "112 Україна". Відповідний відеосюжет опублікований на YouTube.

"Що стосується Тюріна та його особистого мотиву. Він у нього був, але недостатній для того, щоб виробляти такі зухвалі дії на території іншої держави. Так, він ненавидів моє особисте життя, будь-яку, і, безумовно, Денис, якому він не те що в підметки не годився, а що з ним розмовляти не хотів... Так, зрідка, з приводу дітей. Природно, він його бісило до крайньої остраху. Цього заперечувати не можна. Просто цей мотив недостатній для того, щоб вбивати", - каже вдова Вороненкова.

Вона зазначила, що знала про результати розслідування вбивства екс-депутата Держдуми ще чотири місяці тому.

"Сьогоднішня прес-конференція не стала для мене сюрпризом. Я з цієї пекельної інформацією для себе живу вже останні 4 місяці. Я вважаю, що українське слідство продемонструвало просто видатні результати, тому що залишається тільки гадати, скільки зусиль було злочинцями, щоб замести сліди або перешкодити слідству, а може, навіть піти на якісь додаткові хитрощі", - констатувала Максакова.

Як повідомляв "Апостроф", Володимир Тюрін назвав "маячнею" звинувачення ГПУ про його причетність до вбивства Дениса Вороненкова.