RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Захоплені території доведеться повернути: Портніков вказав на важливий момент із заявою Собчак про Крим

Рано чи пізно Росії доведеться повернути Крим Україні, тому добре, що кандидат в президенти Ксенія Собчак повертає це питання в політичну площину.

Про це розповів політичний журналіст Віталій Портніков, передає Крим.Реаліі.

"Має значення, що думка (про повернення Криму Україні - ред.), яка ще вчора здавалася нелегальної, антидержавної, яка не має ніякого відношення до політичної реальності, тепер вкидається у вільний політичний простір", - пояснив він.

Портников звернув увагу, що в попередні кілька років такі російські опозиціонери, як Навальний, натякали на те, що питання повернення Криму не обговорюється.

"Чому це важливо? А тому, що рано чи пізно - з (з президентом РФ Володимиром - ред.) Путіним або без цього старіючого правителя - російське суспільство змушене буде прийти до розуміння необхідності нормалізації відносин з Україною, повернення захоплених територій, остаточної відмови від експансіоністської зовнішньої політики, осуду шовінізму і агресії" , - зазначив Портніков.

Таким чином, важливо, вважає журналіст, щоб пропозиція про повернення Криму знаходилося всередині політичного поля.

Раніше журналіст Леонід Радзіховський пояснив, чому Собчак заявила про приналежність Криму Україні в матеріалі для "Апострофа": Жорсткий наказ Кремля: чому Собчак визнала Крим українським.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: