RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Відомий журналіст розповів, як влада України ризикує наступити на "граблі Януковича"

У зв'язку з нещодавньою інформацією про таємні переговори Петра Порошенка з Володимиром Путіним і небажанням української влади приймати закон про Антикорупційний суд журналіст Роман Цимбалюк висловився про загрозу повторення ними помилок Віктора Януковича.

Про це він розмірковує у своїй колонці на УНІАН.

"Не випадково у Кремлі заявили про таємні зустрічі Путіна і Порошенка. Тим самим Кремль посилає сигнали Заходу: не все так однозначно в антиросійських промовах з Києва. Хоча слова про контакти пізніше були дезавуйовані, але осад-то залишився", - написав журналіст.

Він також нагадав про небажання депутатів Ради приймати закон про Антикорупційне суді і про те, що західні дипломати цікавляться, чи можливий розворот України на схід.

"Чи можливий? Ні. Українці цього не дозволять. Тільки от як би переконати людей у високих кабінетах, що краще не перевіряти це твердження на практиці? Що не потрібно наступати на граблі Януковича...

Реально ж простіше, дешевше і пошані повернутися до своїх передвиборних обіцянок. Там про боротьбу з корупцією багато сказано про життя по-новому... Пора вже реалізувати на практиці. Бо час – ресурс не безмежний. А в Москві це добре розуміють", - зазначив Цимбалюк.

Як повідомляв "Апостроф", колишній віце-президент США Джозеф Байден заявив про те, що влада України не виконала своїх зобов'язань щодо створення антикорупційного суду та боротьби з корупцією в цілому.

Читайте також матеріал "Апостроф": Порошенко отримав сигнал на межі ультиматуму: наступний може бути останнім