RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

В рядах бойовиків почалася паніка через позицію Росії по Донбасу

Бойовики, які воюють проти сил АТО на Донбасі, знаходяться в нестабільному становищі через імовірність повернення окупованих територій Донецької та Луганської областей Україні.

Про це в коментарі "Апострофу" повідомили експерти.

"Логіка бойовиків зрозуміла: зараз вони перебувають у вкрай нестабільному становищі. Вони вже зрозуміли, що Росія не збирається їх приймати, і є перспективи щодо реінтеграції Донбасу. Відповідно, бойовики не розуміють, що з ними буде в цій ситуації", - вважає екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенант Ігор Романенко.

Він зазначив, що Україна продовжує нарощувати свій військовий потенціал і вказав на незмінну позицію США по Донбасу. В таких обставинах у бойовиків немає хороших перспектив.

Схожої точки зору дотримується також головний редактор інтернет-ресурсу "Інформаційний спротив", військовий оглядач Юрій Карін. Він вказує на повну залежність бойовиків від Росії.

"А без російських військ українські зрадники, які увійшли до складу окупаційних сил, самі по собі є нулем без палички. Це не боєготові, не здатні до ведення бойових дій підрозділи. Їм буде закрито воєнторг, і навряд чи з собою в Росію окупанти їх заберуть", - констатує Карін.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Велика війна: чим Волкер налякав Росію і бойовиків.