RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Військовий експерт розповів про план Путіна по захопленню всієї України

Президент РФ Володимир Путін спробує з допомогою ведення підривної діяльності отримати всю територію України.

Про це повідомив глава Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння, військовий експерт Валентин Бадрак в інтерв'ю "Апострофу".

Він зазначив, що Путін спробує "зруйнувати саму основу України як незалежної держави", причому використовуючи при цьому переважно невійськові методи.

"Він розуміє, що з наявністю обмежених ресурсів, які зараз є у Росії, з наявністю жорсткої протидії з боку основних гравців світової арени, перш за все США, йому немає сенсу затівати якусь атаку а-ля пробити коридор до Криму або захопити частину Лівобережної України. Швидше, ситуація виглядає так: він готовий загрожувати Україні, трактуючи всьому світу, що на території України йде нібито війна між Росією і Сполученими Штатами, хоча ми розуміємо, що це такий хитрий фейк. Але при цьому він буде фокусуватися на веденні підривної діяльності в українському політикумі. Ось це для нього набагато більш цікава ідея. Змінивши парадигму влади, він отримує іншу державу, отримує всю Україну, як то кажуть, на тарілочці з блакитною облямівкою, тобто для себе як частину імперії. Ось це його мета", - розповів Бадрак.

Експерт зазначає, що Путін недооцінює зміни української ментальності в останні роки і не хоче сприймати Україну як учасника подій, а не "як якийсь суб'єкт, який він використовує в своїй боротьбі із західним світом".

Читайте докладніше в інтерв'ю Бадрака "Апострофу" Путінська Росія завершила цикл підготовки до великої війни.