RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Буде жорстке загострення: з'явився прогноз щодо термінів закінчення війни Заходу проти Росії

Гібридне протистояння Заходу і Росії буде наростати в найближчі роки і продовжиться ще як мінімум 10 років, поки РФ не знайде нову форму імперії.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" повідомив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

"Росія і сама знаходиться у цікавій фазі – вона шукає нову форму імперії. Вона вже пережила православний і комуністичний варіанти. У них є кілька проектів, за які між собою воюють вежі Кремля. Вони шукають ту нову форму і як-небудь її знайдуть. Так от, варіант, де ця імперія стає серйозною силою, здатною визначати речі, що відбуваються в цьому світі, Америка потихеньку обрізає своїми санкціями", - говорить Арестович.

За його словами, коли Володимир Путін виграє президентські вибори і знову стане російським президентом, ситуація буде йти до загострення.

"Ніякого іншого виходу немає, причому це стосується обох сторін. Ми стрімко, системно і цілеспрямовано просуваємося до серйозного конфлікту світового масштабу між Росією і Заходом. Треба правильно розуміти, що він, по-перше, вже йде, а, по-друге, не набуде форми обміну ядерними ударами. Це буде низка таких специфічних зіткнень, що цілком підходять за формою і змістом 21-му століттю: гібридна майже світова війна, на всіх колишніх фронтах Холодної війни. І вона (увага!) не закінчиться, поки Росія не знайде форму нової імперії, а Захід не пройде свою кризу. За цей час дуже багато чого станеться, а терміни – це приблизно 2030-2035 рік, не раніше. Будуть періоди дуже жорсткого загострення, наприклад, пряма військова операція в Європі з обох боків, а будуть періоди, коли війна буде під килимом, будуть душити і цькувати один одного", - упевнений експерт.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - Росію будуть душити повільно, війна завершиться не раніше 2030 року - Олексій Арестович.