RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Взяли "за компанію": у Раді розкрили цікавий нюанс з арештом Савченко

Головним фігурантом у справі про підготовку терактів в центрі Києва є переговорник Володимир Рубан, а народного депутата Надію Савченко затримали "за компанію".

Про це "Апострофу" повідомив один з депутатів Верховної Ради від "Народного фронту" на умовах анонімності.

"Поки Рубан визволяв хлопців, то закривали очі на його бізнес на зброї і таке інше, а коли перестав, то взяли. А там і Савченко "посипалася", - сказав нардеп, додавши, що Савченко в підсумку можуть відправити до психлікарні, а не в тюрму.

"Дура Савченко для іміджу країни краще, ніж великомучениця", - сказав депутат Ради.

У свою чергу, один з нардепів від "Блоку Петра Порошенко" звернув увагу, що багато парламентарії змінили свій погляд на справу Савченко після демонстрації генеральним прокурором відеоролика, де зображені нібито її переговори з організації теракту.

"Багато хто змінив свою думку після відео і слів Луценка, до того впевненості не було і не готові були голосувати ні за що, крім недоторканності. Її закриють, швидше за все, так як стаття з нею передбачає в'язницю, і я думаю, такий результат її справи і буде", - зазначив депутат.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Савченко натякнули на психлікарню, а кума Путіна не чіпатимуть: як Рада захищала себе від теракту