RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Сестра Савченко зробила гучну заяву про смертельну знахідку в її авто

Сестра народного депутата України Надії Савченко, заарештованої за підозрою в підготовці терактів у центрі Києва, Віра заявила, що в її автомобілі виявили закладку на вибухівку.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу ZIK.

За словами Савченко, справа її сестри повністю політизована. Сестра затриманої додала, що за нею стежать.

"Я віддала свій автомобіль на спеціальний технічний огляд. Фахівці знайшли в ньому закладку на вибухівку. При відповідній швидкості спрацювала б", - сказала Віра.

Крім того, вона розповіла про побачення з сестрою у відділі забезпечення досудового слідства Служби безпеки України (СБУ).

"У Надії є досвід голодування в Росії, і вона знає реакцію свого організму. Але їй не дозволили пити воду, вона приймає сиру, з-під крана. Це спровокувало спазми шлунку, криваву блювоту, а також підвищену температуру. Тому її дихальні шляхи осушені . Я їй передала краплі і спілкувалася зі штатним лікарем СІЗО. Він сказав, що давав таблетки. Втім, Надія не прийматиме їх систематично, тому що в капсули можна насипати що завгодно", - заявила вона.

Читайте також матеріал "Апострофа": Всі бояться сказати, хто стоїть за Савченко, а Порошенко зробив помилку - екс-заступник голови СБУ.