RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Путіна проблеми з Кримом: в Україні оцінили загрозу нової атаки

Вірогідність нової військової атаки Росії щодо України з метою пробити сухопутний коридор в окупований Крим виключати не можна, але в даному випадку вона отримає відчутну відповідь.

Про це "Апострофу" розповів один з лідерів кримських татар, Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, нардеп Мустафа Джемілєв.

"Поведінка Путіна взагалі-то непередбачувана, нічого не можна виключити. Але з боку Путіна це буде дуже нерозумно і безперспективно.

Все-таки Україна вже не в такому стані, як у 2014 році. Тому, перш ніж зважитися на таке, він повинен порахувати в умі, скільки "вантажів 200" доведеться доставляти до себе на батьківщину, якою буде реакція у світі і в самій Росії. Одним словом – це малоймовірно", - сказав він.

В даному контексті Джемілєв нагадав, що в 2014 році існувала подібна небезпека з боку окупантів, але тоді їх зупинили українські добровольці.

"А зараз українська армія - в ряду найкращих в світі", - також зазначив він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Якщо Путін піде пробивати коридор у Крим, його зустріне одна з найкращих армій світу - Мустафа Джемілєв.