RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Путін готується до нової масштабної агресії: названо приблизну дату

Наступний серйозний прояв агресії Росії можна очікувати на Олімпіаді-2020.

Про це військовий експерт і блогер Олексій Арестович розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Відзначається, що напередодні Чемпіонату світу з футболу 2018 було багато розмов про можливе загострення ситуації, а також було прийнято цілу низку заходів безпеки, - обмежено рух на прифронтових ділянках, введено сильний прикордонний контроль, заблоковано перевезення вантажів і велику частину автобусного руху.

Однак, на думку Арестовича, Росія не почне проявляти агресію під прикриттям ЧС-2018.

"Увесь світ вже давно знає, що вони люблять наступати під прикриттям спортивних змагань: Крим віджимали під Олімпіаду, Грузію атакували під Олімпіаду, тому, думаю, наступна мета – це Олімпіада-2020, от тоді треба чекати великих неприємностей. А зараз вони, навпаки, зроблять паузу, мовляв, дивіться, спортивні змагання минули, ви всі так боялися, що ми будемо атакувати, але бачите, нічого не сталося, ми мирні люди, спорт для нас понад усе. Жоден уболівальник не постраждав від жодного російського хулігана, а ось британських фанатів у Києві побили. Так що даремно ви кажете, що ми там щось загостримо на фронті", - підкреслив він.

"Головний меседж в тому, що Росію оббрехали, адже це насправді дуже цивілізована і дуже культурна країна, яка просто захищає свої інтереси, це в Україні фашисти. І ось іспанські та британські вболівальники, попиваючи пиво на вулицях Ростова, думають: "Ну оббрехали ж матінку-Росію, а вона така класна". І все це – під м'який віджим Азовського моря, тобто вони все-таки роблять військові дії, просто не там і не такі, як ми очікували", - резюмував військовий експерт.

Більше про плани Кремля для України читайте в матеріалі "Апострофа": Росія готує умови для поглинання України, це головна небезпека – Олексій Арестович.