RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Мережі повеселила істерика одіозного екс-нардепа через його "викрадення" в аеропорту під Києвом: опубліковано відео

Колишній народний депутат України, спонсор "Батьківщини" Костянтин Бондарєв заявив про викрадення на території міжнародного аеропорту "Бориспіль" під Києвом.

Про це сам він написав на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що 17 липня під час прибуття в аеропорт невідомі особи нібито викрали Бондарева "прямо зі злітної смуги", після чого в нього забрали паспорт і особистий телефон.

"Хочу констатувати повну бездіяльність правоохоронних органів і всіх силових служб. Вважаю цю ситуацію абсолютно політично мотивованою і утисками проти мене особисто і політичної сили, яку я представляю на Київщині. До сих пір перебуваю на території аеропорту, жоден з представників силових відомств не може встановити осіб, які вчинили ці злочини проти мене", - заявив Бондарєв.

Він також показав відео з місця подій, де видно, що до аеропорту дуже оперативно прибула Тимошенко.

"Навіщо повернули?", "На крадених не схожі", "По-моєму, хтось тут щось недоговорює", "Так на візок його і в лікарню)", "Щось Костя чеше або робить собі піар, бо вкрасти зі злітної смуги паспорт і телефон, - ну дурниці", "Шоу від Юлі", - прокоментували інцидент в мережі.

Варто зауважити, що Бондарєва називають спонсором "Батьківщини", і проти нього було відкрито в свій час п'ять кримінальних проваджень.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році СБУ обшукувала будинки ряду членів "Батьківщини", і будинок Бондарєва серед інших.