RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

З дистанції зійдуть усі: названо "найнебезпечнішого" кандидата в президенти України

Якщо популярний український співак Олег Винник стане кандидатом в президенти України, то всі інші кандидати можуть просто зійти з дистанції.

Про це заявив телеведучий і комік Сергій Притула, пише "Обозреватель".

Говорячи про майбутнє свого шоу "Вар'яти" через 10-15 років Притула пожартував, що буде брати відпустку з посади президента України, щоб виступати на сцені.

"Так і бути, буду брати відпустку за свій рахунок, щоб виходити з хлопцями на сцену, тому що у президента дуже багато роботи, і як держчиновник я не зможу виконувати дві роботи одночасно, тому тільки на вихідних", - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче запитання про президентські амбіції і можливу конкуренцію зі Святославом Вакарчуком і Володимиром Зеленським (яких також активно сватають в велику політику, - Апостроф), він віджартувався, що Олег Винник все одно всіх переможе.

"В мене немає амбіцій президента, в мене є амбіції монарха … Дивіться, якщо Олег Винник висуне свою кандидатуру – там з дистанції зійдуть всі, тому що у нього найдисциплінованіший виборець — пенсіонерки. І "вовчиці", і кожна жінка в Україні, яку звати Ніна або Ніно", - резюмував Притула.

Як повідомляв "Апостроф", раніше заступник міністра Георгій Тука заявив, що Вакарчук і Зеленський в політиці - це нісенітниця.