RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Україна може перевершити країни НАТО за рівнем бойового потенціалу - представник партії "Основа" Нікіфоров

Україна має потенціал перевершити за рівнем бойового потенціалу країни-члени НАТО, але політикам зручніше годувати обіцянками про вступ до альянсу і робити здивоване обличчя щоразу, коли Україні дають негативну відповідь.

Про це заявив голова ініціативної групи Політичної партії “Основа” у Києві Артем Нікіфоров на своїй сторінці у Facebook.

“Для політиків це (говорити про втсуп до НАТО – Ред.) набагато краще, ніж відповідати на прямі запитання, чому так мало робиться для забезпечення української армії новими зразками озброєнь, чому українські солдати отримують в рази менше, ніж їхні колеги з інших країн, а головне - чому вся країна повинна бути заручником безпідставної політичної риторики наших керівників”, - вважає політик.

Він переконаний, що Україна здатна реалізуватися як успішна нейтральна держава.

«Замість того, щоб направити сили на створення потужного ВПК в Україні, нам в черговий раз розповідають байки про НАТО. Одного разу ми вже сподівалися на «тих хлопців» (Будапештський меморандум), дозволивши політикам зруйнувати військову міць України», - заявив Нікіфоров.

Політик наголошує, що Україна повинна приділяти більшу увагу розбудові своєї держави замість сподівань на допомогу з-зовні.

«Нам не потрібно годуватися обіцянками про НАТО і чиюсь підтримку. Якщо хочеш щось зробити добре - зроби це сам. Нам потрібно самим розбудовувати свою державу і йти своїм шляхом», - вважає Нікіфоров.

Раніше голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко заявив, що новина про «аспірацію»України є «продажем ілюзій тим, хто погано вчив англійську в школі, тому що нічого не змінилося і нас ніхто не кличе в Альянс».

Нагадаємо, політична партія «Основа» висунула Сергія Таруту кандидатом у Президенти України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика