RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вербівка, диверсії, вбивства: генерал оцінив небезпеку путінського плану проти України

Президенту Росії Володимиру Путіну не вдасться реалізувати багатоходовий план для дестабілізації обстановки в Україні, з метою приведення на наступних президентських і парламентських виборах до влади проросійських сил.

Таку думку висловив в інтерв'ю "Апострофу" експерт з питань безпеки, ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан.

"З огляду на проблеми, які є в Росії, путінська стратегія все більше і більше зазнає поразки. Наміри Путіна застосувати до України багатоходову операцію для дестабілізації обстановки в нашій країні, з метою приведення на наступних президентських і парламентських виборах до влади проросійських сил, вже реалізутьєся. Таким чином він хоче змінити євроатлантичний вектор України щодо свого майбутнього. Я впевнений, що цього не станеться", - сказав експерт.

За словами Богдана, в цьому напрямку зараз задіяний весь ресурс російських спецслужб, весь ресурс колаборантської п'ятої колони у вигляді відповідних політичних сил і окремих засобів масової інформації, які проплачені Москвою.

Детальніше про те, як Росія будує мережу своїх агентів серед вищих чиновників України, та які заходи вживають наші спецслужби, щоб протидіяти цьому читайте в матеріалі "Апострофа" - Росія деградує і скоро повторить долю СРСР - генерал.