RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Вже не партнер: бойовики ДНР приховують деталі біографії свого ватажка

Підконтрольні бойовикам так званої ДНР медіа почали замовчувати участь свого ватажка Дениса Пушиліна у фінансовій піраміді МММ.

Про це повідомляють "Новини Донбасу".

Як зазначається, підконтрольний угрупованню ДНР телеканал "Юніон" в сюжеті про біографію ватажка бойовиків не згадав про МММ.

У сюжеті про життя Пушиліна до подій 2014 року лише згадується, що він народився в Макіївці в родині робітників, закінчив ліцей, служив в армії, вступив до університету і змінив кілька робіт. При цьому, де саме він працював, не згадується.

Відомо, що з 2011 року до 2013 року Пушилін був функціонером МММ в Україні. Крім того, коли на основі МММ була створена партія "Ми маємо мету", Пушилін став її членом і брав участь в парламентських виборах 2012 року.

Інформація про участь Пушиліна в МММ була також видалена з його персонального сайту. Однак попередня редакція біографії збереглася в кеші. Також інформація про те, що Пушилін працював у фірмі "Солодке життя" була замінена формулюванням "в одній з дистриб'юторських фірм".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", було опубліковано фото з абсурдною пропагандою ватажка бойовиків ДНР. Так, в окупованому Донецьку на ділянці в п'ятдесят метрів помітили відразу три білборда з фейсом Пушилін Денис Володимирович.

Крім того, в мережі показали, як ватажок ДНР служив в Нацгвардії України.

Детальніше про призначення Пушиліна і перестановках в так званій ДНР, читайте в матеріалі "Апострофа": На Донбасі загострюється боротьба: навіщо змінили ватажка ДНР.