RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Росії Путіна назвали адвокатом вбивць

Президент Росії Володимир Путін, як і адвокати вбивць, звинувачує жертв в провокуванні злочину.

Про це розповів "Апострофу" російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

"Путін повинен щось пояснити в позиції незахисної. Це звичайна ситуація для, наприклад, адвокатів, які захищають вбивць - вони починають з того, що звинувачують жертв в провокуванні злочину, намагаються знайти якісь виправдувальні моменти для злочинців. Не дивно, що Путін , коментуючи події в Керченській протоці, використовував зовсім пропагандистські емоційні образи. Йому потрібно було в складно захищеній позиції щось пред'явити", - сказав він.

За його словами, те ж саме відбулося в Раді Безпеки ООН. Він підкреслив, що, безумовно, всі ці пояснення Росії - брехня.

"Позиція незахисної, і це проблема Путіна, російської пропаганди і злочинців в особі російських прикордонників і армії. Вже ясно, що така провокація готувалася заздалегідь: почалося розгортання збройних сил на кордоні, до цього було значне посилення в районі Керченської протоки...", - заявив Боровий.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - "Військове положення не врятує: чому Україна неправильно відповіла на захоплення своїх кораблів".