RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Москва суне ніс: у Порошенка помітили небезпечні натяки в заявах Путіна

Заяви президента Росії Володимира Путіна, які він зробив під час прес-конференції у четвер, вкотре засвідчили намір Москви активно втрутитись у перебіг виборів президента та Верховної Ради України, які відбудуться у 2019 році.

Про це сказано у заяві Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

"Кремль ще раз продемонстрував свої неприязнь та ворожість до Петра Порошенка як президента України … Натомість, Путін явно розраховує на прихід до влади інших політиків, які були б більш зговірливими, готовими поступитись національними інтересами, готовими пристати на мир на російських умовах, тобто капітулювати; готовими переглянути або заморозити курс України на вступ до ЄС та НАТО", - вважають у політсилі.

У заяві йдеться про те, що така поведінка Путіна є цілком передбачуваною і очікуваною, "адже Москва пхає носа у внутрішньополітичні справи більшості європейських країн".

"Гідний жалю факт, що всі ми знову побачили текстуальне і змістовне співпадіння між заявами російського президента і риторикою багатьох українських опозиціонерів, зокрема, щодо оцінки нещодавніх подій у Керченській протоці", - зауважили у партії.