RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Тимошенко розповіли про перші кроки в разі перемоги на виборах

Нова влада найпершим своїм рішенням у соціальній сфері знизить ціни на природний газ і, відповідно, зменшить комунальні тарифи, які пов'язані із газом.

Про це заявив заступник голови партії "Батьківщина", народний депутат Іван Крулько в ефірі телеканалу NewsOne.

Він стверджує, що Юлія Тимошенко, у разі перемоги на виборах, знизить ціни на газ удвічі.

"Це пораховано експертами і це можливо зробити – знизити ціну на газ. Зменшення цього тягаря одразу за собою потягне зниження комунальних послуг. По-друге, не буде й такого тиску на ціни у торгових мережах, як від нинішніх комунпослуг. І бізнесу стане легше, і кожній людині", – зазначив Крулько.

Також він висловив переконання, що під час переговорів із МВФ «влада не повинна була забезпечувати баланс бюджету за рахунок людей». Він вважає, що МВФ необхідно було запропонувати наповнення бюджету за рахунок проведення в Україні деофшоризації та детінізації економіки.

"Оновлення влади дозволить перезавантажити стосунки – як усередині країни, між громадянами та владою, так і зовні – із нашими зовнішніми партнерам, нашими міжнародними кредиторами та МВФ", – сказав Крулько.

Нагадаємо, у результаті підвищення ціни на природний газ для населення на на 23,5% з 1 січня зросли комунальні тарифи на опалення і гарячу воду.