RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Виступом Зеленського Коломойський образив інститут президентства в Україні - експерт

Виступ Володимира Зеленського в переддень Нового року на телеканалі 1+1 замість традиційного привітання президента стало демонстрацією неповаги до самого інституту президентства в Україні і грою на почуттях розчарованих громадян.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав експерт Олексій Голобуцький.

За його словами, виступ Володимира Зеленського на телеканалі 1+1 замість новорічного поздоровлення президента стало "відкритої демонстрацією істинного неповаги навіть не до Порошенка як особистості, а до самого інституту президентства".

"Такого навіть за Януковича не було. Це визнали навіть ті, кого і близько не можна назвати порохоботами. Всю країну розіграли. Тільки це нітрохи не смішно. Це - явний перебір", - заявив Голобуцький.

Він висловив думку, що Ігор Коломойський, власник телеканалу, таким пасажем з боку свого протеже "грубо і цинічно" зіграв на почуттях тих людей, які розчаровані в чомусь у своїй країні. Це, за словами Голобуцького, знижує шанси Зеленського на політичні перспективи.

"Хочете президентом бачити людину не з політики? Тільки за цим стоять олігархи, у яких такі Зеленські - розмінні монети. А товар - це ми з вами. Сподіваюся, що після такого відвертого плювка в бік самого поняття "президент України" не дуже багато громадян захоче бачити цього комедіанта на чолі України", - підсумував експерт.