RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Трамп втік до Криму: The Washington Post розбурхала американців

У фейковий номері газети The Washington Post розмістили статтю про те, що президент США Дональд Трамп втік до окупованих Росією Крим.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Вранці 16 січня у Вашингтоні" газету "роздавали в декількох місцях, в тому числі напроти Білого дому. Випуск датований 1 травня 2019 року, в ньому йдеться про відставку президента США Дональда Трампа. Той нібито залишив після себе записку в Овальному кабінеті і втік в Ялту. Чому саме в Ялту, незрозуміло", - йдеться в повідомленні.

Співробітників газети The Washington Post обурило, що в жарті замішали популярне видання і заявили, що стурбовані плутаниною, яка могла виникнути через фейковий газети у їх читачів.

"Пізніше з'ясувалося, що за акцією стоїть група The Yes Men: там заявили, що таким чином спробували допомогти ідеями тим, хто хоче домогтися відставки Дональда Трампа. Президент США цю акцію не прокоментував", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", у президента США Дональда Трампа більше шансів позбутися влади, ніж у президента РФ Володимира Путіна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: США, Трамп