RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Заліщук стала заступником керівника штабу Гриценка з міжнародних питань

Народна депутатка України Світлана Заліщук призначена заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з міжнародних питань.

Про це сам кандидат у президенти повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Наша команда посилюється. Світлана Заліщук - заступник керівника Центрального виборчого штабу з міжнародних питань. Активна життєва позиція, досвід роботи в журналістиці й громадському секторі, активна співпраця із зарубіжними партнерами в міжпарламентському форматі", - пише Гриценко.

Він додав, що разом із Заліщук вже проведені важливі зустрічі й консультації у Давосі. Наразі готуються зустрічі під час Міжнародної конференції з безпеки у Мюнхені.

Заліщук була однією із засновниць журналістського руху "Стоп цензурі!", а також координаторкою руху "Чесно". У 2014 році була співзасновницею ініціативи "Реанімаційний пакет реформ". З лютого 2015 року є членом міжфракційної парламентської групи "Єврооптимісти".

Нагадаємо, раніше генерал Служби безпеки України Віктор Трепак був призначений заступником керівника Центрального виборчого штабу Анатолія Гриценка з питання безпеки та взаємодії з правоохоронними органами.