RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Тимошенко запропонувала ефективний план по поверненню заробітчан в Україну

Нова влада повинна запропонувати покроковий план розвитку країни, який би передбачав підняття рівня життя, щоб кожен українець мав можливість працювати і жити на Батьківщині.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації в Києві.

За її словами, парадигма розвитку у світі повністю змінилась: сьогодні одна людина своїм інтелектом може створювати значну частину ВВП цілих націй. Саме тому здатність країн боротися за таланти і залучати їх на свою територію вкрай важлива. А Україна наразі програє найважливішу конкуренцію – конкуренцію за людей, зауважила вона, нагадавши, що мільйон українців щороку виїжджають за кордон.

Юлія Тимошенко переконана, що нова влада має підняти рівень життя українців.

Насамперед, йдеться про зростання зарплат і пенсій.

"Зарплати і пенсії – це не популізм. Доходи людини – це передусім розвинена економіка. Як можна виробникам продати товар за реальною вартістю з прибутком, якщо люди не можуть собі їжу купити. Головний інвестор країни – це народ, який щось купує", – наголосила вона.

Новий курс Юлії Тимошенко також передбачає й інші шляхи створення умов для життя: повна перебудова системи охорони здоров’я, розвиток освіти, культури та покращення екології.

"Це все єдиний комплекс", – підсумувала вона.

Нагадаємо, Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблем, з якими зустрічаються бізнесмени в Україні. Ця ініціатива ділових людей, які побачили переваги та користь від спільних дій європейської бізнес спільноти в Україні була підтримана Європейською Комісією.

Об’єднуючи понад 1000 компаній, Асоціація є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: