RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Скандал із агітацією БПП: нардеп спростовує звинувачення

Політик и народний депутат від партії БПП Сергій Березенко заявив,що міністр МВС Арсен Аваков безпідставно звинуватив представників партії у підкупах виборців.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

"Уважно прочитав інтерв'ю Арсена Авакова одному з видань. Категорично відкидаю будь-які голослівні звинувачення з боку міністра на свою адресу, і розраховую, що Арсен Борисович знайде в собі мужність вибачитись переді мною особисто за поширення недостовірної інформації, яка принижує мою честь, гідність та політичну репутацію.

В основі цього випаду лежить політична заангажованість МВС, яке прагне поставити ввірені їм правоохоронні органи на службу одного з кандидатів на президентських виборах. Що провокує його на неправомірне втручання силовиків у виборчий процес під прикриттям гасел про чесні вибори", - написав політик.

При цьому він додав, що БПП може послужити "взірцем" прозорої агітації.

"По суті ж маю сказати наступне: Кампанія Петра Порошенка з точки зору її чесності, відкритості і прозорості може бути взірцем для інших політичних штабів. Ми єдині, хто зробив велику публічну презентацію команди наших волонтерів і агітаторів. Вони, а це близько 9 тисяч осіб, були абсолютно, без будь-яких перешкод доступні для прискіпливих інтерв'ю з боку засобів масової інформації та найбільш допитливих журналістів. І кожен з цих людей щиро і переконливо міг пояснити будь-кому мотиви голосування за Петра Порошенка.

Це ще одне свідчення того, що для звинувачень на адресу штабу нашого кандидата у так званому підкупі немає жодних підстав", - підсумував Березенко.