RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Корупційний скандал в оборонпромі був спланований задля удару по Порошенко - блогер

Розслідування щодо корупційні схеми у вітчизняному оборонпромі - це маніпуляція проти президента України Петра Порошенка, яка була ретельно спланована акурат напередодні виборів.

Таку заяву на своїй сторінці в Facebook зробив відомий блогер Mason Lemberg.

"Ще один нюанс щодо "розслідування" про крадіжки в оборонпромі: очевидно, що ця маніпуляція і досить брудна піар-технологія, яка була спеціально спрямована проти президента, має мало спільного з журналістикою", - вважає блогер.

При цьому він зазначив, що журналісти мають право публікувати компромат на політика перед виборами, але тільки якщо в ньому містяться правдиві факти і докази.

"З одного боку я категорично не згоден з думкою про те, що журналісти не мають права зливати компромат перед виборами. Можуть. Мають право. Інша справа, що вони зливають. Одна справа, якщо ти зливаєш факт, який може дійсно вплинути на хід виборів , - але це факт. І претензій до тебе бути не може ", - написав Mason Lemberg.

Однак, на його думку, коли публікується листування з сумнівного джерела, яке до того ж ніяк не стосується Порошенка, але хвиля негативу в соціальних мережах йде проти нього, тоді це - очевидна цілеспрямована маніпуляція проти нього як кандидата в президенти.

"Інша справа, якщо ти зливаєш переписку з "одноразового імейлу", яка стає "чистою правдою", розганяється ботами, політиками, імпічментом президенту депутатами Луцької міськради. Причому це двио-листування взагалі не стосується президента, але женеться ця хвиля антипіару саме проти нього. І тоді це вже не матеріал розслідування, тоді це вже брудна технологія, яка спеціально кинута перед виборами. А це вже не журналістика, це вже дешева стінгазета. Власне, так і оцінили цей "матеріал" глядачі і читачі, в той час як політики досі оголошують імпічмент на телевізійних шоу", - підсумував Mason Lemberg.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: