RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Новинський назвав єдиного кандидата від прогресивної опозиції

Заступник голови парламентської фракції "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул може стати єдиним кандидатом від усіх прогресивних опозиційних сил, які, в тому числі, мають свої представництва на південному сході України.

Таку думку в коментарі "Апострофу" висловив народний депутат України, голова парламентської фракції "Опозиційного блоку" Вадим Новинський.

"Ми виступали завжди за те, щоб всі прогресивні опозиційні сили об'єдналися заради майбутнього, миру, економічного розвитку і процвітання нашої країни", - зазначив політик.

Для цього, на його думку, всі політики повинні прибрати свої політичні амбіції і об'єднатися заради майбутнього країни навколо однієї кандидатури, якою може стати Олександр Вілкул.

"І сьогодні якраз стався такий важливий момент, коли Євген Мураєв зняв свою кандидатуру з виборів на користь Олександра Вілкула та закликав усіх своїх прихильників голосувати за нього. Я вважаю, що всі прогресивні опозиційні сили повинні були також приборкати амбіції і подумати про майбутнє країни" , - додав Новинський.

Новинський вважає, що, незважаючи на те, що 7 березня був останній день, коли кандидати в президенти можуть зняти свою кандидатуру, рішення Мураєва посилить позиції Вілкула, і дозволить йому зайняти гідне місце в президентських перегонах.

Крім того, додає політик, незабаром пройде об'єднавчий з'їзд "Опозиційного блоку", де, буде створена єдина партія. Дане рішення вже підтримали партія "Сильна Україна", громадський рух "Партія миру", партія Християнських соціалістів, партія "Наші".

"Упевнений, що дана єдина сила впевнено переможе на майбутніх парламентських виборах. Ми підемо єдиним фронтом і переможемо", - резюмував Новинський.