RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Зеленського оцінили шанси Тимошенко на крісло прем'єра

У штабі лідируючого кандидата в президенти України Володимира Зеленського спростували інформацію щодо об'єднання з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко і про її можливе призначення прем'єр-міністром України, у разі перемоги шоумена.

Про це в ході брифінгу заявив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, передає "Укрінформ".

"Про яке прем'єрство (Юлії Тимошенко, - ред.) ми можемо зараз говорити, якщо прем'єрство - це, в першу чергу, угода і коаліція у Верховній Раді. При всій повазі, але у Юлії Володимирівни не вистачає "багнетів". А партія "Слуга народу" у великому обсязі з'явиться тільки восени", - заявив Разумков.

Відомо, що народний депутат Мустафа Найєм в Telegram-каналі в неділю, 31 березня, написав, що за наявною у нього інформацією, штаби кандидатів у президенти Юлії Тимошенко і Володимира Зеленського ведуть переговори про об'єднання в другому турі президентських виборів.

За однією з версій, лідер "Батьківщини" нібито готова надати підтримку Зеленському в обмін на підписання меморандуму про створення парламентської коаліції, головне завдання якої буде зміна законодавства і впровадження двотурової системи проведення парламентських виборів, написав Найєм.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні відбувся перший тур виборів президента, в якому основна боротьба розгорнулася між трьома кандидатами - Володимиром Зеленським, Петром Порошенком і Юлією Тимошенко.