RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

З'явилися фото і відео елітної квартири дружини Зеленського в Криму

Квартира в окупованому Криму, яку задекларував переможець президентських виборів Володимир Зеленський, розташована в елітному житловому комплексі за однією адресою з Лівадійським палацом.

Про це повідомляють "Крим.Реалії".

Журналістам стало відомо, що квартира дружини Зеленського Олени розташована в житловому комплексі "Імператор" - елітному комплексі в Лівадії по сусідству з пам'ятником національного значення Лівадійським палацом, за однією адресою з ним.

Як повідомляється, п'ятиповерховий житловий комплекс "Імператор" був побудований в 2009 році на замовлення фірми "Біларт", яка належить бізнесменам з Дніпра Василю і Євгену Астіонам. На даний момент Василь Астіон є депутатом Дніпровської облради, він потрапив в топ-100 найбагатших українців за версією журналу "Фокус" (займає 88 місце з капіталом в 70 мільйонів доларів).

Житловий комплекс "Імператор" обладнаний всім необхідним для комфортного життя і безпеки його мешканців. Будинок побудований в палацовому стилі з колонами, панорамними вікнами, декоративною обробкою балконів і головного входу.

За даними місцевих агентств нерухомості, крім зовнішнього вигляду будинок оснащений широкою інфраструктурою. У дворі розташовані фонтани, на цокольному поверсі - паркінг, на даху - два басейни з шезлонгами і зона відпочинку з видом на море і гори.

З кожної квартири відкривається вид на море і Лівадійський парк.

"Квартира в будинку "Імператора" вважається елітною. Там хороший вид з вікна, закрита територія, впливові сусіди: представники російської та української естради, політики, успішні підприємці", - повідомляють ялтинські агентства з продажу нерухомості.

Нагадаємо, раніше прес-служба Зеленського повідомила, що квартира в Криму, яку знайшли у переможця президентських виборів Володимира Зеленського, була куплена дружиною Оленою Зеленської в 2013 році за ринковою ціною.